Syarikat

Ucapan dari Ketua Pegawai Eksekutif kami

Saya mengucapkan selamat datang ikhlas kepada semua pelanggan yang melawat laman web kami. Sejak penubuhan kami pada tahun 2014, kami telah berusaha sepenuhnya di bawah ideologi pengurusan pelanggan kami yang pertama. Didorong oleh kasih sayang dan sokongan pelanggan kami, kami dapat mencapai pertumbuhan berterusan untuk memenangi reputasi sebagai sumber herba yang terkemuka di Malaysia.

Kami di syarikat ini akan menawarkan usaha dan keikhlasan kami untuk merealisasikan wawasan kami untuk menjadi pengedar herba terkemuka di dunia.

Kami berjanji untuk memajukan perkhidmatan kami yang bijak, mempelbagaikan rangkaian produk kami dan memberikan kemudahan terbaik untuk melayani pelanggan kami dan merealisasikan impian kami yang murni, impian yang banyak dan impian kami tentang kebahagiaan. Laman web ini dibina untuk memperkukuhkan komunikasi bersama dengan pelanggan kami dan memenuhi keinginan pelanggan kami untuk maklumat, pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Ia adalah harapan saya bahawa ia juga berfungsi sebagai platform komunikasi yang membawa kami lebih dekat dengan pelanggan kami.

Rosyam Noor
Ketua Pegawai Eksekutif Rosyam.com